Політика конфіденційності та умови користування

Захист персональних даних (Політика конфіденційності та умови користування Веб-сайтом)

1. ФОП Кириленко Д.І., надалі іменоване Компанія, розробила цю Політику конфіденційності та захисту ваших персональних даних Компанії, яка є невід'ємною частиною Договору публічної оферти, який викладений за наступним посиланням https://sollyplus.rent/dohovor_publychnoi_oferti/

2. Компанія поважає ваше право на недоторканність приватного життя та конфіденційність ваших персональних даних, отриманих у результаті користування цим Веб-сайтом та вживає всіх заходів, необхідних для збереження їх конфіденційності та безпеки, у тому числі використовуючи загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту від можливої втрати, неналежного використання, зміни чи знищення.
Враховуючи особливості та загрози у інформаційному просторі, Компанія, все ж не може гарантувати абсолютного захисту ваших даних, але зробить все можливе, щоб ваші персональні дані були максимально захищені.

3. Щодо усіх питань, пов’язаних із обробкою, місцем зберігання та використання ваших персональних даних, звертайтеся за електронною адресою: SollyPlus.rent.

4. Обробка ваших персональних даних здійснюється відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», інших законодавчих актів України та умов, викладених далі.
Будь ласка, ознайомтеся з викладеними далі умовами політики конфіденційності (далі «Умови»). Передача персональних даних Компанії є добровільною. Якщо ви не погоджуєтеся із викладеними Умовами, ви не повинні користуватись Веб-сайтом і негайно його покинути.

5. Якщо ви продовжуєте користуватися цим Веб-сайтом та здійснюєте замовлення на прокат автомобілів, ви:

  • безумовно, повністю та без будь-яких змін приймаєте ці Умови;
  • повідомлені, що на цьому Веб-сайті може відбуватися збір ваших персональних даних та їх обробка за допомогою технічних можливостей Компанії;
  • надаєте згоду на збір та обробку усіх наданих вами персональних даних з метою, вказаною у Договорі оферти;
  • надаєте згоду на обробку ваших персональних даних, якщо цього вимагають умови користування Веб-сайтом та умови надання Послуг;
  • надаєте згоду на передачу персональних даних третім особам (у тому числі Постачальникам Послуг) з метою виконання умов Договору та надання Послуг;
  • та надаєте вашу згоду на збір та зберігання ваших персональних даних без обмеження терміну дії, до тих пір поки ви не звернетеся з вимогою або побажанням щодо припинення обробки своїх персональних даних та / або їх знищення, або до моменту припинення відносин за ініціативи Компанії чи інших підстав відповідно до вимог законодавства.

Компанія має право обробляти ваші особисті дані у маркетингових цілях, пов'язаних з наданням послуг через Веб-сайт, тобто надсилати вам інформаційні бюлетені, що містять інформацію про поточні та заплановані рекламні пропозиції.

6. Які дані ми збираємо та обробляємо про вас:

Ми отримуємо і зберігаємо будь-яку інформацію, яку Ви вводите на Веб-сайті, повідомляєте менеджеру телефоном, надаєте Компанії будь-яким іншим способом, наскільки це необхідно для надання послуг або виконання договірних зобов'язань перед Вами.
Особисті дані можуть бути автоматично зібрані та оброблені при використанні Веб-сайту (наприклад через cookie-файли). Така інформація, може включати:

  • інформацію, за допомогою якої вас можна ідентифікувати (особисті дані), зокрема, прізвище, ім’я та по батькові, дата народження, стать, номер мобільного телефону, адреса електронної пошти;
  • системні файли (IP-адреса, тип оглядача, посилання / вихід сторінки та URL-адреси, кількість кліків та взаємодії з Веб-сайтом, ім'я домену, цільові сторінки / вміст, переглянуті сторінки / вміст, ідентифікатор пристрою та місцезнаходження);
  • інформація з профілю (налаштування, інформація з історії пошуку, інформація з історії бронювання, планів подорожей та іншої інформації) та інші автоматично зібрані дані;
  • іншу інформацію, яку ви добровільно залишаєте на Веб-сайті.

Вищевказані Дані можуть збиратися через cookie-файли (п.10 цієї Політики Конфіденційності). Ви розумієте, що будь-які загальні та «делікатні» персональні дані вказані вами на Веб-сайті надаються за вашим свідомими вибором і лише для надання обраних вами Послуг. Ви також розумієте, що без надання деяких із вказаних персональних даних, надання Послуг може бути неможливим.

7. Збір даних неповнолітніх осіб. Якщо ви неповнолітня особа, не використовуйте цей Веб-сайт та негайно його покиньте. Цей Веб-сайт не використовується і не призначений для збору інформації про неповнолітніх Користувачів, та поширення інформації про Послуги дітям без згоди їх батьків чи законних представників. Якщо Компанії стане відомо про використання Веб-сайту неповнолітньою особою та надання нею своїх персональних даних, або у випадку запиту від батьків чи законних представників про видалення персональних даних неповнолітніх осіб, така інформація буде видалена у розумні строки і Компанія зробить все можливе, щоб не зберігати та не обробляти персональні дані неповнолітніх осіб.

8. Автоматизований збір даних та файлів “cookie”. Компанія може час від часу збирати та отримувати додаткові дані та інформацію про вас. Наприклад, під час користування Веб-сайтом відбувається автоматизований збір інформації про обладнання, з якого ви відвідуєте Веб-сайт, програмне забезпечення, операційну систему, IP адресу, джерело посилань та цей Веб-сайт, переглянуті вами сторінки Веб-сайту, посилання, які ви використали для доступу до Веб-сайту та інше. Такий автоматизований збір даних відбувається з метою налаштування зручності у роботі з Сервісами Веб-сайту та пропозицій для вас, а також для запобігання можливих випадків шахрайства. За допомогою сервісів Google, ми можемо збирати інформацію для аналізу вашої поведінки на Веб-сайті та переваг у виборі Послуг. Збір та обробка ваших даних за допомогою таких сервісів відбувається з дотримання цих Умов та умов конфіденційності Google. Автоматизований збір деяких даних та застосування технологій «cookies» сприяє покращенню функціональних характеристик Веб-сайту та розробці максимально зручних у користуванні Сервісів Веб-сайту, а також допомагає нам оцінювати проведення рекламних та маркетингових кампаній, та пропонувати інформацію, яка може бути для вас найбільш цікавою та корисною.

Файли «cookies» - невеликі текстові файли, які можуть бути збережені на вашому комп’ютері (чи іншому обладнанні) при першому відвідуванні Веб-сайту та дозволяють розпізнати ваш комп’ютер при повторному відвідуванні. Файли «cookies» не можуть жодним чином впливати на роботу вашого комп’ютера (чи іншого обладнання) чи його даних чи занести вірус. На Веб-сайті використовуються короткострокові та постійні файли «cookies», які ви можете самостійно видалити з вашого комп’ютера. Якщо ви не зареєстровані на Веб-сайті, файли «cookies» не містять конфіденційної інформації. Якщо ви блокуєте файли «cookies», деякі функції Веб-сайт можуть бути недоступними.

9. Як ми використовуємо ваші дані та дані третіх осіб.

  • Ми використовуємо ваші персональні дані для забезпечення надання Послуг; комунікації з вами щодо замовлених Послуг;
  • надання інформації про існуючі чи майбутні послуги та пропозиції;
  • покращення роботи Веб-сайту та обслуговування Наймачів;
  • надання відповідей на ваші запити та коментарі;
  • для участі у наших опитуваннях та проханнях надати відгук;
  • для вирішення претензій;
  • для вирішення будь-яких питань, які можуть виникнути на підставі чи щодо виконання умов Договору оферти;
  • для інших цілей про які будемо вас повідомляти.

Дані платіжних карток використовуються з метою підтвердження оплати прокату транспортних засобів. Компанія прагне забезпечити якомога вищий рівень сервісу для вас. З цією метою ми можемо надсилати вам повідомлення на електронну пошту щодо статусу ваших замовлень, та/або інформацію із переліком послуг, які можуть вас зацікавити на нашому Веб-сайті.
Якщо ви не маєте бажання отримувати такі повідомлення, ви можете відмовитися від їх отримання.

10. Google Analytics. Компанія використовує Google Analytics, яка є інструментом веб-аналітики, що допомагає розуміти, яким чином відвідувачі взаємодіють з Веб-сайтом. Google Analytics збирає такі дані: про браузер, тип пристрою, моделі пристрою, місцезнаходження, країну, місто, постачальника послуг, дозвіл екрана (на мобільному), часу перебування на Веб-сайті, мову, операційну систему, відвідані сторінки на Веб-сайті. Інформація, згенерована cookie-файлами про використання Веб-сайту (в тому числі IP-адреса користувача), може передаватися і зберігатися Google на серверах, що знаходяться за межами України (наприклад, в США). Google використовує інформацію з метою вивчення використання Веб-сайту, підготовки звітів про діяльність Веб-сайту і пропозиції інших додаткових послуг. Google може надавати цю інформацію третім особам, якщо вона вимагається від Google на законних підставах, або в разі обробки інформації від імені Google. Термін функціонування cookie-файлів Google Analytics закінчується через 730 днів (значення за замовчуванням), і вони будуть зберігатися на Вашому пристрої протягом цього часу, за винятком випадків, коли Ви видаляєте їх вручну.

11. Передача ваших даних. Використовуючи цей Веб-сайт та підписуючи договір оферти ви погоджуєтеся з тим, що ваші дані можуть передаватися третім особам лише з метою належного надання обраних вами Послуг, які не могли б бути надані без такої передачі ваших персональних даних. Зокрема, ви тим самим даєте нам свою згоду на передачу вашої адреси електронної пошти та номера мобільного телефону операторам, які пропонують послуги і діють від нашого імені, а також операторам, які обробляють дані платіжної картки, бізнес-аналітикам, менеджерам по роботі з клієнтами, маркетологам, експертам, які видають опитувальники чи інші пропозиції і є відповідальні за запобігання шахрайствам з платежами. Ми також можемо дозволити незалежним операторам використовувати дані від нашого імені, якщо це необхідно для належного функціонування нашого Веб-сайту чи розсилки онлайн-повідомлень, що можуть бути цікавими для вас. Незалежні оператори отримують доступ та збирають ту інформацію, яка необхідна для їх роботи. Їм заборонено надавати такі дані чи використовувати їх для інших цілей. Так само, як і ми, вони повинні дотримуватися тих самих Умов захисту персональних даних.

12. Внесення змін. Компанія на власний розсуд може час від часу вносити зміни до цих Умов. Компанія публікуватиме зміни на цьому Веб-сайті. Компанія не має зобов’язань повідомляти вас про внесення змін до цих Умов, окрім як публікувати їх на цьому Веб-сайті. Зміни починають діяти з дати публікації. Ви зобов’язуєтесь самостійно та регулярно перевіряти оновлення цих Умов. Ви усвідомлюєте та погоджуєтеся, що ваше явне прийняття цих Умов та/або використання цього Веб-сайту після дати публікації змін означатиме вашу повну та безумовну згоду зі зміненими Умовами. Якщо ви не приймаєте змінені Умови, ви повинні припинити користуватися Веб-сайтом.

 

Оставить заявку